Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden voor woningaankopen en woningverkoop?

My Blog

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden voor woningaankopen en woningverkoop?

Het is zo belangrijk dat huizenverkopers het antwoord op deze vraag weten. Veel vastgoedexperts raden mensen aan om gebruik te maken van de Multiple Listing Service (MLS), waar ik een makelaar bij mij in de buurt kan vinden voor de verkoop van huizen en de aankoop van onroerend goed. Dit komt omdat het hen tijd, energie en veel geld bespaart. Ten eerste hebben makelaars toegang tot veel informatie in vergelijking met hun klanten. Ze kunnen het huis dat ze verkopen ook vergelijken met andere huizen op de MLS.

Een ander voordeel van het gebruik van de MLS-service is dat makelaars binnen een bepaald gebied het beste huis voor u vinden Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Dus in plaats van je tijd te verspillen aan het zoeken naar een huis in een andere stad, kun je er gewoon voor kiezen om een huis te verkopen in de buurt van je voorkeur. Het is ook een goede manier om een hechte relatie met een potentiële klant tot stand te brengen. Het is beter om een langdurige zakelijke relatie met een makelaar op te bouwen, zodat u in de toekomst huizenverkopen en huisaankopen kunt verkopen.

Maar er zijn nadelen aan het gebruik van de MLS-service. Een van de nadelen is dat het u geen nauwkeurige informatie geeft over huizenprijzen bij u in de buurt, omdat deze zijn gebaseerd op uw gebied. Als u huizenprijzen wilt vergelijken, is het aan te raden om de Multiple Listing Service (MLS) van House Appraisals te gebruiken om huisaankopen en huizenverkopen te krijgen in het gebied waarin u geïnteresseerd bent. De reden hiervoor is dat de MLS een beperkt zicht biedt. van beschikbare woningverkopen en woningaankopen. Dus als u de MLS gebruikt, beperkt u uw opties voor woningaankopen en woningverkopen.

Klik door naar de website: https://mijnverkoopmakelaar.nl/