Hoe goed zijn peulvruchten voor je gezondheid?

peulvruchten

Hoe goed zijn valledelsole.nl peulvruchten voor je gezondheid?

Peulvruchten worden al lang als voedingsbron gebruikt. Ze bieden een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Peulvruchten leveren eiwitten, vitamines, mineralen, koolhydraten en vezels en helpen u uw gezondheid te behouden door het aandeel calorie├źn in uw dieet in evenwicht te houden. Voor mensen die lactose-intolerant zijn, zijn ze ook een uitstekende vervanging voor melk. Ze kunnen ook in verschillende recepten worden gebruikt.

Peulvruchten zijn een ongelooflijk diverse groep seizoensgroenten, waaronder erwten, bonen en linzen. Peulvruchten vormen een uitstekende aanvulling op elk dieet. Ze bevatten meestal weinig vet, weinig cholesterol en een hoog gehalte aan foliumzuur, ijzer, kalium en vezels. Ze bevatten ook nuttige vetzuren en oplosbare en onoplosbare vezels.

Het verschil tussen peulvruchten en andere groenten is dat ze meer worden gebruikt bij de bereiding van voedingsmiddelen zoals sauzen, soepen en salades. Ze kunnen worden gebruikt in plaats van vlees, zoals het geval is met linzen en erwten. Ze kunnen worden gebruikt in plaats van volle granen en in combinatie met rijst, noten of andere volle granen om de totale hoeveelheid koolhydraten in uw dieet te verhogen zonder het zoutgehalte dat u consumeert te verhogen. Zolang het voedsel op de juiste manier wordt gekookt, is het geschikt voor uw dieet.

Meer weten? Klik dan hier: valledelsole.nl