Hoe financiering van het jaar door CRYPTOCURATIE zal veranderen

Yearn.finance (YFI) kopen met iDeal | Bitcoin Meester 

Als u geïnteresseerd bent in het leren van meer over de opkomende wereldeconomie en de economische trends die van invloed zijn op elk land, kan het uiterlijk van financiën een betere pasvorm voor u zijn. Jaarnaar Finance is een ethische, de-risicing, gediversifieerde groep wereldwijde financiële producten die verschillende diensten zoals kredietverlening, asset-toewijzing en onroerend goed op het ethisch gezonde gedecentraliseerde platform van de ethereumblockchain.

Het protocol is ontworpen door een aantal onafhankelijke makers en wordt bediend met enkele honderden individuele houders, waardoor de meeste functies op een zeer gedecentraliseerde manier kunnen worden aangeboden. Als u op zoek bent om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren, kan het uiterlijk een betere fit zijn dan de meeste andere alternatieven die beschikbaar zijn. Als je altijd meer wilde leren over de wereld van decentralisatie en waarom het zo’n krachtig concept is, kan dit precies het ding voor je zijn.

Als u uw portefeuille wilt diversifiëren door nieuwe mogelijkheden in de wereld van leningen en onroerend goed te vinden, dan is de financiën van het jaar de juiste pasvorm. Jaarnaar-tokens worden maandelijks afgegeven met het doel van het afbetalen van een langdurige, laag-risicoverschulding op kwartaalbasis. De tokens worden uitgegeven uit een nieuw ontworpen slimme contract dat een flexibele retourperiode en de flexibiliteit biedt om een verscheidenheid aan termen en statistieken voor zowel de belegger als het uiterlijk zelf te configureren. Als u ervoor kiest om de gedecentraliseerde karakter van het etherische netwerk te gebruiken om geld te verlenen en investeringen te doen, kunt u het Fonds van de Yearn Subsidie aanklikken.

De onderliggende waarde van het token is gelijk aan het saldo van de lening van de houders.

De belangrijkste voordelen van de financiën van het Yearn zijn zijn uitgebreid gebruik van de nieuwste vormen van gedecentraliseerde financiën. De gedecentraliseerde aard van het etherische netwerk is bijzonder aantrekkelijk voor beleggers die niet in staat zijn om traditionele reguliere lening te maken door traditionele middelen. Traditionele kredietverstrekkers zijn uitslagen van de betrouwbaarheid van tokens als een tastbaar, overdraagbaar actief omdat ze geen nauwkeurig inzicht hebben in de ware marktprijs van een actief. Met gedecentraliseerde financiën heeft de belegger echter toegang tot de marktprijs van het onderliggende actief. Dit is een ander voordeel van de financiële vordering dat dit specifieke ecosysteem uniek is gekwalificeerd als een levensvatbaar voertuig voor investeren in de gedistribueerde grootboektechnologie die het internet ondersteunt.

Een andere attractie die het einde van het jaar een uniek ecosysteem maakt, is het feit dat het de kracht van het RLP of het gerepliceerde financiële platform gebruikt. RLP is een hoog ontwikkeld internetprotocol die de meeste gedistribueerde grootboeksystemen die momenteel op dit moment ondersteunt. Door gebruik te maken van de kracht van het RLP-protocol, kan het ecosysteem de liquiditeitsgarantie bieden via zijn eigen native bekende.

Deze functie biedt een concrete manier voor beleggers om deel te nemen aan de markt zonder traditionele valuta’s te hoeven gebruiken.

In tegenstelling tot andere potentiële tokens op de markt, wordt de YFI (jeugdige ontdekkingsreiziger) echter niet gecontroleerd door een van de raad van bestuur of groep. De gedecentraliseerde karakter van de tokens die financiën zullen bieden, vertegenwoordigt een pauze met traditie. De meest gevestigde ondernemingen en banken zijn terughoudend om nieuwe tokens aan te bieden die ze niet kunnen controleren. Door deze onbenutte markt te voorzien van een verwisselbare digitale activa, biedt NAYN Finance een kans voor iedereen om de gedecentraliseerde markt binnen te gaan. Deze vrijheid geeft een duidelijk voordeel ten opzichte van concurrerende projecten die hun distributie aan bestaande beleggers zouden beperken.

Hoewel de financiering van het jaar het noodzakelijke bewijs van middelen zal verschaffen die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van het RLP-protocol, ligt de hoofdtoevoer in de flexibiliteit die het daarmee brengt. In tegenstelling tot andere gedecentraliseerde financiële systemen die afhankelijk zijn van beperkte toevoer- of eindige transactiekosten, stelt het uiterlijk toe dat iedereen zijn token aan elk activum bevestigt. Het vermogen om een token te bevestigen, verhoogt de liquiditeit van het algemene ecosysteem, waardoor het aantrekkelijker wordt voor traditionele instellingen. Door gebruik te maken van de sterkte van het RLP-ICO-netwerk, biedt de financiën een manier voor iedereen die in de markt wil komen, maar zonder onnodige en potentieel schadelijke voorschriften inzake het project op te leggen.

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl