De voordelen van chip-afstemming

Auto
chiptuning

Voor de gemiddelde Joe die wil upgraden naar een krachtiger motor of zijn eigen afstemmingsbedrijf wil beginnen, zijn er een paar secrets die ze kunnen gebruiken bij het uitvoeren van chipafstemming die niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook dat je het meest hebt Zie je, Chip Tuning is heel anders dan traditionele afstemming in die traditionele stemtechnieken die gebruik maken van universele auto-codes die worden gebruikt in alle merken en modellen van voertuigen. Hoewel dit geweldig is voor uw klanten, kan het het potentieel van de motor beperken om hogedruk en hoge rpm te handhaven zonder een burn-out te ervaren. In dit artikel zullen we u laten zien hoe u een chip-afstemming kunt uitvoeren zonder universele auto-codes te gebruiken en nog steeds in staat te zijn om de meeste kracht mogelijk te maken.

Chip Tuning is een heel speciaal type tune-up dat een specifiek type deel gebruikt om een specifieke reden. Met elektronische brandstofinjectie-systemen, kunnen prestatie-up-cijfers door een enkele component wijzigen een motor tot veertig procent hoger brengen tijdens het consumeren van de helft van de brandstof! Met conventionele brandstofinjectie-systemen kunnen stijgen door het veranderen van slechts één component resulteren in een tachtig procent van het brandstofverbruik en een toename van de pk met bijna tien procent! Dat is iets dat niet kan worden verbeterd.

Dus, als u geen gas meer hebt, plaatst u deze tips om voor u te werken en uw prestaties met ten minste tien procent te vergroten!

Een geheim van chiptuning is om Amerikaanse vermogensgegevens van de diagnosecomputer te sturen, zodat we kunnen diagnosticeren wat er mis gaat met de motor. Kijk naar de computer en het zal ons veel informatie sturen. Zoek naar fouten zoals misfire, inactieve luchtregelklepcontrole, afvalgas flapper-operatie, etc. Nadat u een fout hebt gevonden, moet u deze component vervangen door de juiste en vervolgens het bestaande deel vervangt door hetzelfde of gelijke deelnummer.

Chip Tuning is niet zo eenvoudig als het klinkt. In feite denken er zelfs niet eens aan een brandstofupgrade totdat ze een briefje krijgen van de computer die zegt dat er iets mis is met de prestaties van hun auto’s. Het afstemproces omvat eigenlijk meer dan simpelweg het vervangen van onderdelen. Je moet ook een paar esthetische beslissingen nemen om het voertuig volledig te moderniseren. Als u bijvoorbeeld de headerpijpen wilt wijzigen naar een hoogstroomroestvrijstalen header, die door velen de voorkeur heeft, moet u deze leidingen zo snel mogelijk installeren om maximale resultaten te krijgen.

Niet alle chips zijn bedoeld om ons naar een hogere energiecentrale te sturen. Er zijn ook andere voordelen naast prestatieverbeteringen wanneer u het verbrandingsmotorchipping gebruikt. Bijvoorbeeld, de brandstof verbrandt reiniger met chip-afstemming in tegenstelling tot conventionele brandstofinjecteerde verbrandingsmotoren. Dat betekent dat u geld bespaart op emissies en op brandstof. Interne verbrandingsmotorchippen helpt ook om de rugdruk te elimineren die meestal wordt geleverd met brandstofinjecteerde motoren, wat betekent dat u minder geld doorbrengt bij reparaties.

Een groot voordeel van chiptuning is het feit dat het de behoefte aan fabrieksoftware-upgrade volledig elimineert. Met Factory-software, na elke paar mijl, herlaadt uw voertuigencomputersysteem de oude software om de nodige updates te doen. Bovendien kunnen de updates soms conflicteren met de prestatieverbeteringen die u zojuist hebt geïmplementeerd. Maar dit is niet langer een probleem met chip-afstemming omdat er bijna dagelijks nieuwe revisies van deze programma’s worden vrijgegeven, dus er zijn geen conflicten. Als u echt wilt genieten van uw auto en de prestaties, moet u overwegen om de chipprogrammeringstechnologie te implementeren.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl